Als Yint Tekst houd ik mij met allerlei soorten teksten en publicaties bezig, maar groene teksten kun je wel mijn specialiteit noemen. Groen loopt als een rode draad door mijn leven. Als kind had ik al mijn kamer en het balkon vol planten staan. Mijn studie Tuin- en landschapsinrichting was dan ook een logische keuze. Mijn werkzame leven begon met banen die naadloos op mijn studie aansloten, in het groen dus.

Daarna heb ik lange tijd bij een groene uitgeverij gewerkt, waar ik zelf boeken heb geschreven, maar ook heel veel boeken heb geredigeerd. Ik heb daar dan ook ruime ervaring opgedaan met groene teksten.

Graag help ik anderen met het schrijven of redigeren van groene teksten. Lesstof, een beheersplan, een brochure, een nieuwsbrief, een blog of een boek? Over natuur, landschap, stedelijk groen, tuinen, fauna? Of het nu gaat om een rapport voor professionals of een brochure voor de ‘leek’, ik schrijf of redigeer het graag voor je. Neem contact met me op om te horen wat de mogelijkheden zijn.