Tekstbureau

Yint tekst is een tekstbureau, dat je kan helpen met de redactie en het schrijven van allerhande teksten en het verzorgen van publicaties.
l

Schrijven van teksten

Yint tekst heeft ervaring met het schrijven van uiteenlopende teksten. Wil je een artikel hebben over een bepaald onderwerp, een interview met iemand, een tekst voor een folder of een persbericht? Yint tekst doet dit graag voor je.
l

Tekstcorrectie

Je bent zelf al tevreden over je tekst, maar je wilt nog even een snelle controle of er geen typfouten meer inzitten en of alle d’tjes en t’tjes wel goed staan? Yint tekst leest de tekst voor je door en corrigeert de fouten.
l

Redactie

Bij redactie wordt breder gekeken dan alleen naar typ- en taalfouten. Is de structuur duidelijk, klopt de ‘tone of voice’, is de tekst compleet en overal consequent? Yint tekst kijkt er allemaal naar of het nu gaat om een paar bladzijden of om een compleet boek.
l

Webredactie

Niet tevreden over je huidige website? Of moet je nog helemaal beginnen met het maken van een website? Je kunt bij Yint tekst terecht voor advies over de structuur, de teksten en zoekmachineoptimalisatie (SEO).
l

Publicaties

Heb je een idee voor een publicatie? Yint tekst kan je helpen om dit te realiseren. Vanaf het eerste begin om een plan van aanpak te maken tot en met het realiseren van het drukwerk. En alle stappen daartussen zoals auteursbegeleiding, beeldredactie en begeleiding van de vormgeving.
 l

Interesse?

Geïnteresseerd in wat Yint tekst voor je kan doen? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.