Tekstbureau

Tekstbureau Yint Tekst helpt je graag met het schrijven of de redactie van allerhande teksten en het verzorgen van publicaties.
l

Schrijven van teksten

Yint Tekst heeft ervaring met het schrijven van uiteenlopende teksten. Heb je lesstof nodig, een artikel, een interview, een tekst voor een folder, een persbericht, een blog of een verslag? Yint Tekst maakt het graag voor je.
l

Tekstcorrectie

Je bent zelf al tevreden over je tekst, maar je wilt nog even een snelle controle of er geen typfouten meer inzitten en of alle d’tjes en t’tjes wel goed staan? Yint Tekst leest de tekst voor je door en corrigeert de fouten.
l

Redactie

Bij redactie wordt breder gekeken dan alleen naar typ- en taalfouten. Is de structuur duidelijk, klopt de ’tone of voice’, is de tekst compleet en overal consequent? Yint Tekst kijkt er allemaal naar of het nu gaat om een paar bladzijden of om een compleet boek.
l

Webredactie

Niet tevreden over je huidige website? Of moet je nog helemaal beginnen met het maken van een website? Je kunt bij Yint Tekst terecht voor advies over de structuur, de teksten en zoekmachineoptimalisatie (SEO).
l

Publicaties

Heb je een idee voor een publicatie? Yint Tekst kan je helpen om dit te realiseren. Vanaf het eerste begin om een plan van aanpak te maken tot en met het realiseren van het drukwerk. En alle stappen daartussen zoals auteursbegeleiding, beeldredactie en begeleiding van de vormgeving.
Yint Tekst heeft ruime ervaring met het uitgeven van boeken.
boeken IPC
 l

Interesse?

Geïnteresseerd in wat Yint Tekst voor je kan doen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.