Een van de leuke dingen van zzp’er zijn, vind ik dat ik met allerlei verschillende vakgebieden in aanraking kom. In de tijd dat ik nog in vaste dienst werkte, ging het meestal over ‘groen’ in de breedste zin van het woord. Ook dat was leuk, want groen heeft altijd mijn interesse gehad. Maar er is meer op de wereld!

Zo schrijf ik nu al geruime tijd artikelen voor de nieuwsbrief en website dental INFO met informatie voor mondzorgprofessionals, zoals tandartsen en mondhygiënisten. Behalve bij mijn tweejaarlijkse bezoekjes aan de tandarts kwam ik nooit in aanraking met de tandartsenwereld. Gelukkig heb ik een goed gebit en waren de bezoekjes altijd erg gezellig. Tussendoor dacht ik er dan ook niet over na.

Inmiddels weet ik al heel veel over wat er speelt in de mondzorgwereld. Het tandartsentekort in bepaalde regio’s, schaalvergroting en de discussie over taakherschikking tussen tandartsen en mondhygiënisten zijn nog maar een paar onderwerpen die regelmatig terugkeren in de artikelen die ik schrijf. Ondertussen scan ik ook al de kranten op mondzorgnieuws en bij het woord ‘tandarts’ op de radio spits ik mijn oren.

Vorige week werd mij gevraagd of ik een artikel wilde schrijven over de Troonrede in relatie tot mondzorg. Leuk om op die manier de Troonrede te beluisteren! De conclusie was eigenlijk dat er weinig over zorg in het algemeen werd gezegd en dat er over mondzorg niets in de Miljoenennota staat. Toch goed om te weten voor de vakwereld!

Artikel dental INFO

Troonrede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *